Categories: Klubbnyheter
      Date: 2015-08-09 03:24
     Title: Både tävling och banträffar de kommande 2 veckorna i augusti

Det kommande två veckorna i augusti erbjuder er som är bilintresserade flera intressanta aktiviteter - både om ni själva vill köra eller om ni, på nära håll, vi se spännande racing.
13 augusti -Träningsdag för tävlingsförare
På torsdag den 13/8 är det träningsdag på Knutstorp Ring som Hyllinge MK arrangerar där de med tävlingsbil har möjlighet att vara med. Mer information om detta hittar ni i vår kalender

14 augusti -Banträff på Kinnekulle
På fredag den 14/8 kör Lotusklubben på Kinnekulle Ring och vi i MX-5 Racing Club har blivit inbjudna att delta i mån av plats. Mer information hittar ni på www.lccs.nu

14-16 augusti -Kanonloppet på Gelleråsen
Helgen 14-16/8 går årets upplaga av Kanonloppet på Gelleråsen av stapeln och bland heaten som körs finns förutom supporterklasserna STCC, Carrera Cup osv. även höjdpunkterna med SPVMs klasser där ett antal miator kommer göra upp i de två Roadsport C rejsen. Roadsport C kör sitt kval på lördag förmiddag och sedan båda rejsen på söndagen (det första direkt på morgonen och det andra efter lunch)

Det är gratis entré hela helgen (det som kostar är parkering och om man vill ha sittplats på läktare) och MX-5 Racing Club kommer ha sitt klubbtält på plats i depå. Så ta chansen och upplev rolig racing live samt snacka lite med miata-förarna i depån under Kanonloppet!

23 augusti – Förarövning på Malmby flygfält
På söndagen den 23/8 genomför MX-5 Racing Club sin andra förarövning på Malmby flygfält- Det erbjuds både körning i rundbana och konbana samt en deltävling i MX-5 Sprint Cupen. Mer information hittar ni i kalendern samt tråd på forumet.